22.10.2016

Bodypaint 2016 ;) Voimme olla vain ylpeitä

 Koulustamme 2014 valmistuneet Emma Marttinen ja Anna Siponen voitti tänään toistamiseen Bodypaintingin Suomen mestaruuden I LOVE ME messuilla, Helsingin messukeskuksessa.  Heidän luottomalli Reetta Marttinen häikäisi upealla olemuksellaan ja voitto tuli tytöille upealla 123 pisteellä!! (max pisteet 125). Anna ja Emma tutustuivat koulussa, ja osallistuivat ensimmäistä kertaa Bodypaint kilpailuun 2014, jolloin he vielä olivat opiskelijoita. Tuolloin he tulivat TOISEKSI. Vuosi sitten eli 2015 tytöt edellis vuodesta innostuneena osallistuvat ja VOITTIVAT, eli tuli ensimmäinen Suomen mestaruus ja TÄNÄÄN he tekivät sen taas.  

ONNEA EMMA JA ANNA SEKÄ ISO KIITOS UPEALLE MALLILLE REETALLE ;) Bodypaint 2016 3 parastaimage2image1image3

Ilmoittaudu tästä

  • Tykkää Maker Academysta Facebookissa

  • Tykkää Maskeerauskoulu Makerista facebookissa ja voita Make Up Bible.