23.10.2016

Maker voitti jälleen Suomen mestaruuden

img_9631Opiskelijamme Jere Sivonen voitti tänään Maskeerauksen suomen mestaruus kilpailut opiskelija sarjassa I Love Me messuilla. Aiheena tänä vuonna oli Red Carbet ja Jere suunnitteli työnsä Las vegasiin, levyn ja kiertueen pressitilaisuuteen. ” Tänään Cher tekee paluun nuorempana ja upeampana kuin koskaan. Cher on luonnottumuudestaan huolimatta luonnollisesti yksi illan kuvatuimmista tähdistä punaisella matolla “.. Näihin Jeren Layoutin sanoihin on helppo yhtyä. Upea työ joka sai osakseen paljon huomiota ja arvostusta. Jere oli vähällä jättää kilpailut väliin, kun alkuperäinen malli sairastui mutta onneksi luokkakaveri Liisa Heikkela tuli ystävällisesti hätiin.

Hieno suoritus molemmilta ;)

img_9626img_9615

Ilmoittaudu tästä

  • Tykkää Maker Academysta Facebookissa

  • Tykkää Maskeerauskoulu Makerista facebookissa ja voita Make Up Bible.