Ajankohtaista

25.10.2016

Kilpailuissa myös 4 ja 5 sija!

Koulustamme Kolme osallistui kilpailuun ja he kaikki olivat 5 parhaan joukossa. Kilpailijoita oli yhteensä 17 joten koulumme sijoitukset ovat varsin hyvät. Opettajat onnittelevat  kaikkia osallistujia Jereä, Minjaa ja Eevaa. Saamme olla hyvin ylpeitä ;)

 

4. sija Minja Hynynen 

Minja opiskelee Meikkaajaksi meidän iltaryhmässä

( Lisää tietoa ja kuvaa tulossa )

 

 

5. sija Eeva Häkkinen

Eeva opiskelee päiväryhmässä Meikkaaja-Maskeeraajaksi

( Lisää tietoa työstä ja kuvia tulossa )

 

 

23.10.2016

Maker voitti jälleen Suomen mestaruuden

img_9631Opiskelijamme Jere Sivonen voitti tänään Maskeerauksen suomen mestaruus kilpailut opiskelija sarjassa I Love Me messuilla. Aiheena tänä vuonna oli Red Carbet ja Jere suunnitteli työnsä Las vegasiin, levyn ja kiertueen pressitilaisuuteen. ” Tänään Cher tekee paluun nuorempana ja upeampana kuin koskaan. Cher on luonnottumuudestaan huolimatta luonnollisesti yksi illan kuvatuimmista tähdistä punaisella matolla “.. Näihin Jeren Layoutin sanoihin on helppo yhtyä. Upea työ joka sai osakseen paljon huomiota ja arvostusta. Jere oli vähällä jättää kilpailut väliin, kun alkuperäinen malli sairastui mutta onneksi luokkakaveri Liisa Heikkela tuli ystävällisesti hätiin.

Hieno suoritus molemmilta ;)

img_9626img_9615

22.10.2016

Bodypaint 2016 ;) Voimme olla vain ylpeitä

 Koulustamme 2014 valmistuneet Emma Marttinen ja Anna Siponen voitti tänään toistamiseen Bodypaintingin Suomen mestaruuden I LOVE ME messuilla, Helsingin messukeskuksessa.  Heidän luottomalli Reetta Marttinen häikäisi upealla olemuksellaan ja voitto tuli tytöille upealla 123 pisteellä!! (max pisteet 125). Anna ja Emma tutustuivat koulussa, ja osallistuivat ensimmäistä kertaa Bodypaint kilpailuun 2014, jolloin he vielä olivat opiskelijoita. Tuolloin he tulivat TOISEKSI. Vuosi sitten eli 2015 tytöt edellis vuodesta innostuneena osallistuvat ja VOITTIVAT, eli tuli ensimmäinen Suomen mestaruus ja TÄNÄÄN he tekivät sen taas.  

ONNEA EMMA JA ANNA SEKÄ ISO KIITOS UPEALLE MALLILLE REETALLE ;) Bodypaint 2016 3 parastaimage2image1image3

...Lisää uutisia arkistossa

Ilmoittaudu tästä

  • Tykkää Maker Academysta Facebookissa

  • Tykkää Maskeerauskoulu Makerista facebookissa ja voita Make Up Bible.